Prijslijst

Prijslijst

Tarieven de Wetterdrip
De prijs voor een 4 uur durend arrangement is € 120,- voor 2 personen, dit is inclusief badslippers. De kosten voor de 3e en 4e persoon bedragen € 20,- per persoon. Verlenging is overdag mogelijk tot 17.00 uur. Kosten hiervoor € 12,50 p.p. per uur. Minimale bezetting 2 personen. Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken dan kun je een textielpakket erbij bestellen. We leggen dan alles al voor je klaar! Dit pakket bestaat uit een badjas en 2 handdoeken en kost € 5,00 per persoon.

Arrangement ‘Take it Easy’
Doe jij het graag kalm aan op je verwendag, dan nodigen we je van harte uit voor ons  lunch arrangement. Hierbij geniet je van een gezonde lunch bestaande uit: diverse soorten broodjes, croissant suikerbroodpuntje, diverse soorten vleeswaren en kaas, zoet beleg. Wrap met gerookte kip, yoghurt en vers fruit. En natuurlijk vers gemalen koffie en alle tijd van de wereld om tot rust te komen. Take it easy.

Prijs per persoon € 12,50.

Arrangement ‘High Tea’
Een dagje wellness is de ideale invulling van een heerlijke moeder-dochter-dag, een gezellig vriendinnenuitje of een verrassend vrijgezellen uitje. Wij verzorgen voor jullie een smakelijke high tea met heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Uiteraard voorzien van bijpassende drankjes. We zetten alles voor jullie klaar!

Prijs per persoon € 17,50.

Arrangement ‘Tijd voor een Borrelplank’
Genieten van de ondergaande zon vanuit je whirlpool? Kies dan voor een avondarrangement, met als ultieme traktatie een heerlijk borrelplank. De borrel kun je er natuurlijk bij bestellen!

Prijs per persoon € 10,00 euro of € 13,00 inclusief breekbrood en smeersel.

Extra te bestellen tijdens een verblijf in de Wetterdrip

Rode, droge witte, zoete witte of rosé wijn
€ 5,50 25 cl  | € 12,50 75 cl

Prosecco
€ 8,50 20 cl  |  € 22,50 75 cl

Flesje Hertog Jan
€ 2,00