Arrangementen Alles staat voor je klaar!

Arrangementen

Romantisch met z’n tweeën genieten van een dag vol verwennerij, een gezellig vriendinnenuitje of het perfecte moederdagcadeau; een bezoek aan de Wetterdrip stemmen we volledig af op jouw wensen. In jullie privékeuken vind je een eigen oven en koelkast voorzien van de gewenste hapjes en drankjes. Daarbij kun je kiezen uit diverse arrangementen, waarbij we rekening houden met jouw (di)eetwensen.

Arrangement ‘Take it easy’ 
Doe jij het graag kalm aan op je verwendag, dan nodigen we je van harte uit voor ons brunch of lunch arrangement. Hierbij geniet je van een gezonde brunch/lunch, versgemalen koffie uit je eigen keuken en alle tijd van de wereld om tot rust te komen. Take it easy.

Prijs per persoon € 12,50

Arrangement ‘High Tea’
Een dagje wellness is de ideale invulling van een heerlijke moeder-dochter-dag, een gezellig vriendinnenuitje of een verrassend vrijgezellenfeest. Wij verzorgen voor jullie een smakelijke high tea, uiteraard voorzien van bijpassende drankjes. Alles staat klaar in jullie eigen keuken.

Prijs per persoon € 17,50

Arrangement ‘Tijd voor een Borrelplank’
Genieten van de ondergaande zon vanuit je jacuzzi? Kies dan voor een avondarrangement, met als ultieme traktatie een heerlijk tapas diner. De tapashapjes en bijbehorende drankjes staan bij binnenkomst klaar in de koelkast, zodat je zelf beslist wat én wanneer je wilt eten. Met je eigen oven tover je in een handomdraai een heerlijk diner op tafel!

Prijs per persoon € 10,00 euro